Hirdetés

Valljunk szerelmet rendszertakarítóval!



|

Valentin napon az Advanced SystemCare PRO alkalmazással lephetjük meg szerelmünket az IObit jóvoltából.

Hirdetés

Ha február 14-e nem csak Bálint ismerőseink miatt nevezetes nap, hanem komolyan gondoljuk, hogy a szerelmeseknek is jár egy külön dedikált ünnep, akkor itt egy ajándékötlet, amellyel szinte biztosan meg tudjuk lepni kedvesünket. Ahelyett, hogy egy virággal, vagy csokival, netán más romantikus aprósággal állítanánk haza, mennyivel nagyobb örömet tudunk okozni egy Advanced Systemcare 5 PRO rendszeroptimalizáló alkalmazással... Szerelmünk erre biztosan nem gondol!

 



De félre a tréfával. A Valentin nap ha tetszik, ha nem egyre több céget mozgat meg. A csokigyárosokon és a virágárusokon túl már az IT cégek is különleges akciókkal készülnek a neves napra, kihasználva minden promóciós lehetőséget. Így tett az IObit is, amely bejelentette, hogy február 14-én 24 órán keresztül ingyen odaadja a szerelmeseknek a népszerű szoftverét az erre a célra készített oldalán. Illetve egészen pontosan bárki ingyen küldhet egy egyéves licencet szerelmének, saját magának nem igényelhet.

Persze a rendszer azt nem szűri ki, hogy pontosan kitől, kinek megy a licenc. Így akár kollégák is bátran meglephetik egymást a szoftverrel, maximum otthon másként mesélik majd el az esetet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.