Hirdetés

Valoban megkezdodott - nelkulunk



|

Hirdetés

Bill Gates csakugyan eloadta -- a mar ismert forgatokonyv szerinti -- beszedet, a PC World stabja azonban csak erintolegesen vett reszt a bemutaton.A Comdex szervezese ugyanis most minden eddigit alulmult. Nem eleg, hogy az elore regisztralt ujsagiro ujra be kellett alljon a sorba, nem eleg, hogy parkolot csak aranyarban lehet kapni, a Bill Gates beszedre kulon kellett jegyet igenyelni. Az MGM Grandben mintegy felorai loholas utan (ugyanis a szalloda fobejarata es a konferenciaterem kozott korulbelul masfel merfold a tavolsag -- ekkora a hotel!) Comdexes beleponk felmutatasaval ujjaink koze csippenthettuk a varazslatos, helyre szolo jegyeket. A 7 oras kezdes elott haromnegyed oraval mar a bejaratnal toporogtunk, ahonnan azonnal elzavartak bennunket, mondvan, hogy a kapott jegy csak a Big Screenre szol. Azaz csak egy kivetiton kiserhettuk figyelemmel az eloadast. Felhaborodasunkban azonnal elmentunk rulettezni, tojtunk a "kituno" szervezok es a Nagy Magus fejere. A PC World jatek nyertese azonban egy digitalis kamera kisereteben bejutott a nagyterembe, igy Andras szemelyesen is atelhette az eloadas hangulatat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.