Hirdetés

Válogatós Internet Explorer?



|

Hirdetés

Bármikor szeretnék is csatlakozni, "A lap nem található" üzenetet kapom. Vírusra is gyanakodtam már, de a Norton Antivirus és az Ad-Aware nem talált semmit. Ennek ellenére a Symantec oldalát sem tudom elérni. Kezdek megbarátkozni az újratelepítés gondolatával.Mielőtt feleslegesen újratelepítenénk a Windowst, előtte nézzünk körül a rendszerben! Regisztrációs probléma nem lehet, mert ha egyes oldalak betöltődnek, más oldalak nem, akkor a böngésző nem lehet sérült. Ha vírus és kémprogram sincs a gépen, akkor máshol kell keresnünk az okokat.

Nyissuk meg a WindowsSystem32DriversEtc mappát, ahol többségében kiterjesztés nélküli fájlokat találunk. Nyissuk meg jegyzettömb segítségével a hosts nevű állományt. Ez egy olyan állomány, amely webcímek és IP-címek egymáshoz rendelésével gyorsítja a böngészését. A módszer veszélye, hogy téves hozzárendelés esetében az adott címre sosem jutunk el. Sajnos vannak olyan rosszindulatú programok, amelyek összepiszkítják ezt az állományt, ha véletlenül letöltjük őket. Valószínűleg az sem véletlen, hogy épp egy vírusvédelmi cég honlapját irányítják nem létező címre! Mivel erről az állományról kevesen tudnak, ezzel permanens zűrzavart lehet okozni. A teljes korlátozás feloldásához a 127.0.0.1 localhost bejegyzés után érdemes törölni e fájl további tartalmát. A böngésző következő megnyitásakor már probléma nélkül fogja megjeleníteni az eddig tiltott oldalakat.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.