Hirdetés

Valós idejű csevegés - a képek késleltetése nélkül



|

Hirdetés

A futurisztikus kialakítású, gyors USB 2.0 csatlakozású Trust 360 USB 2.0 SpaceC@m webkamera ideális megoldás a népszerű MSN Messenger programmal végzett csevegésre. Segítségével teljes képernyős, valós idejű felvételeket lehet rögzíteni, amelyekből videókat vagy DVD-ket lehet összeállítani. A videofelvételek a kamerával szállított szoftver segítségével egyszerűen szerkeszthetők és filmmé foghatók össze. Az USB 2.0 csatlakozás optimális, késleltetés nélküli teljesítményt nyújt, és az elterjedtebb USB 1.1 csatlakozásnál 40-szer gyorsabb.




A Web-kamera nagy érzékenységű CMOS optikai érzékelőt tartalmaz, automatikus fehér kiegyensúlyozás beállítással és erősítés-szabályozással, emellett a képek és videofelvételek optimális minősége érdekében a fókusz kézzel állítható. A pillanatfelvétel-gombbal állóképek készíthetők, amelyeket digitális formátumban azonnal továbbítani lehet. A készülék tetején található LED a kamera állapotát jelzi (bekapcsolva/kikapcsolva).

A kamerát állvánnyal, az illesztőprogramokat és a szoftvert tartalmazó CD-ROM-mal, többnyelvű használati utasítással és gyors telepítési útmutatóval lehet megvásárolni.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.