Hirdetés

Valós idejű felvétel és gyors videoátvitel



|

Hirdetés

Az eszköz széleskörűen használható, nagysebességű készülék FireWire 800 PCI kártyával, 9-tűs FireWire 800 kábellel és digitális videoszerkesztő programcsomaggal. Miután a FW800 kábellel csatlakoztatjuk a számítógéphez a digitális videokamerát vagy egy külső FireWire merevlemezes meghajtót, a fájlokat maximum 800 Mbps sebességen tölthetjük át. A nagysebességű FW800 technológiának köszönhetően a FireWire PCI Kit a standard FireWire 400 kártyánál kétszer gyorsabb adatátviteli sebességet nyújt, ami egyúttal jobb kezelhetőséget is eredményez.




Maga a kártya két külső 9-tűs FireWire 800 csatlakozóval (IEEE 1394B), valamint egy belső és egy külső 6-tűs FireWire 400 csatlakozóval (IEEE 1394A) van felszerelve, így egyaránt támogatja a 100 Mbps, 200 Mbps és a 400 Mbps adatátviteli sebességet. Emellett beépített 4-tűs tápcsatlakozóval is rendelkezik, így gondoskodik a csatlakoztatott belső FireWire eszköz tápellátásáról. Ha a felhasználó a kameráról feltöltötte a videofájlokat a számítógépre, a Ulead videoszerkesztő program segítségével kitűnő minőségű videoklipeket és filmeket készíthet.



A Trust FireWire 800 DV PCI Kit VI-2300 eszközhöz a szoftvert és többnyelvű kezelési utasítást tartalmazó CD-ROM is tartozik. A termék február végén kerül majd forgalomba.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.