Hirdetés

Változik a PC World-ös regisztráció és belépés!



|

Április 27-étől megváltozik lapunkon a regisztráció és belépés menete.

Hirdetés

"Anyavállalatunk", az IDG Magyarországi Médiaszolgáltató Kft. a PC Worldön kívül megannyi egyéb webes magazint és egyéb szolgáltatást üzemeltet, és olvasóink egy része már eddig is több ilyen oldalt látogatott egyszerre: írtak a PC World fórumaira, videókat nézegettek a Computerworld TV-n vagy épp GameStar híreket olvasgattak, de hírleveleink közül is többfélét "járatnak", nem is beszélve legújabb szolgáltatásainkról, (Vásárlás, Apró, Letöltés...). Ezen oldalak és szolgáltatások egy része külön-külön használt regisztrációt is, és itt volt az ideje - pont a fent említett "átjárás" miatt - egy egységes regisztrációs és bejelentkezési felület elkészítésének.

20090423-pc-world-uj-regisztracio.jpg
 


A fenti bejelentkező felületet érdemes keresgélni oldalainkon, méghozzá először a PC World oldalain és fórumában, április 27-én, hétfőn. A többi IDG oldalt és szolgáltatást szép lassan integráljuk be a rendszerbe, ezekről pedig természetesen folyamatosan tájékoztatunk mindenkit.


Aki már regisztrált olvasónk vagy fórumozónk, annak annyi változással kell "megbarátkoznia", hogy regisztrált e-mail címével kell belépnie felhasználóneve helyett. Mivel biztonsági okokból a régi jelszavakat nem tároltuk el, az új rendszerhez új kód is jár, melyet mindenkinek elküldünk regisztrált e-mail címére- természetesen ezt a belépés során mindenki kedvére megváltoztathatja.


A hétfői átállással kapcsolatban előre is köszönjük mindenki türelmét és megértését!

FIGYELEM! Amennyiben nem emlékszik arra az email címére,
amivel korábban regisztrált az oldalon, kattintson ide

 Amennyiben mára már régi, már nem használt, nem működő e-mail címet adott meg annak idején a regisztrációkor, kérjük, küldjön egy levelet az új e-mail címével az email@idg.hu címre, és az új címre kiküldjük a jelszóváltoztató levelet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.