Hirdetés

Vásároljon blog-kommentet!



|

Blog-hozzászólások vásárlására ad lehetőséget egy új online szolgáltatás.

Hirdetés

Három csomagot kínál a vállalkozás vásárlóinak, a legolcsóbb már 20 dollárért elérhető, majd következik a 100, illetve 200 dolláros változat – ezek rendre 100, 500 és 1000 hozzászólást jelentenek.

 

A cég – saját bevallása szerint – egy csapat professzionális munkatárssal rendelkezik, akik maguk írják a hozzászólásokat, és garantálják, hogy a bejegyzéshez kötődő, valódi kommenteknek tűnnek majd.

 

Természetesen a cég leszögezi, hogy amit ők kínálnak, az NEM spam, de azt hiszem, nincs az a jóérzésű internetező, aki ezzel egyetértene. Maga Darren Rowse (a ProBlogger atyja) is azt írja bejegyzésében, hogy az ötlet „nagyon zavaró, egyenesen beteg”. Indokoltak az erős szavak, hiszen – sajnos – számos spam-cég létezik, egészen más dolog a nyilvánosság elé állva kínálni effajta szolgáltatást.

 

A PC World Online is egyetért a ProBloggerrel – sújtsa a BuyBlogComments üzemeltetőit blogoló népünk megvetése!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.