Hirdetés

Végleg bezárta kapuit a Google Wave



|

Szerencsére az e-mail leváltójaként beharangozott kommunikációs eszköz nyílt forráskódú lett, így eltérő név alatt még elérhetővé válhat.

Hirdetés

Előzetesen bejelentett terveinek megfelelően a Google ma végleg leállította a 2009 májusában bejelentett Wave szolgáltatását, az e-mail leváltójaként beharangozott megoldás vesztét ironikus módon főként a felhasználók felé történő rossz kommunikációja okozta.


A hagyományos e-maileket társalgásokként megjelenítő Wave fejlesztését 2010 augusztusában fejezte be a keresőcég, majd decemberben átadták a forráskódját az Apache alapítványnak, amely Wave In a Box néven reszelgeti tovább a szoftvert.


A Google Wave ettől függetlenül a tavalyi év végéig hivatalosan is támogatott volt, ám februártól már nem hozhattak létre új beszélgetéseket a felhasználók, végül tegnap törlésre került a szolgáltatásban tárolt összes tartalom.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.