Hirdetés

Végre egy igazi könyv a netről!



|

Kezdő internetezők kötelező olvasmánya - érdekes, naprakész és igényes.

Hirdetés

Az Internet mindennap című, 240 oldalas kiadvány nem ilyen. Sőt, sikerre van ítélve: közérthetően és céltudatosan ragadja meg az internetezéssel kapcsolatos tudnivalókat. Sorra veszi a népszerű alkalmazásokat, bemutatja, hogyan használjuk okosan a böngészőket, hogyan telefonáljunk olcsóbban, hogyan használjuk bankkártyánkat internetes vásárlásra. Minderről úgy ír a három hazai szerző, hogy közben nem feledkeznek meg a "biztonságos szexről" sem, és amellett, hogy felhívják figyelmünket a veszélyhelyzetekre, segítenek megérteni és megoldani is azokat.

Külön élvezet egy olyan könyvet látni, amelynek soraiból átsüt a szerzők odaadása. Kevés blabla, sok hasznos információ - ráadásul olyannyira naprakész (legalábbis ma, 2006. július közepén), hogy a Google keresés titkai mellett a térképes szoplgáltatás, a Google Earth, az internetes telefonálás, a Skype, vagy éppen az IWIW vagy a blogok szerves részét képzik mondandójának. Telitalálat, 2900 forintért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.