Hirdetés

Vegyes forráskódú megoldás a Novelltől



|

Hirdetés

A Novell NetWare legújabb verziója, az Open Enterprise Server egy olyan biztonságos és megbízható hálózati szolgáltatáscsomag, amely a NetWare és SUSE LINUX Enterprise Server kombinálásával fejlett fájlmegosztási, nyomtatási, felügyeleti, csoportmunka és alkalmazásszerver szolgáltatásokat nyújt. Az Open Enterprise Server egyesíti a vezető kereskedelmi és nyílt forráskódú hálózati platformok előnyeit és emellett integrált felügyeleti eszközöket, személyazonosság alapú szolgáltatásokat és a Novell teljes támogatási rendszerét kínálja a vállalati szintű számítástechnikai igények kielégítéséhez.

Az Open Enterprise Server minden idők legtöbbet tudó NetWare és egyben Linux szervere. A termék az összes főbb hardver- és lapkagyártó cég - például az AMD, Dell, HP, IBM és Intel - támogatását élvezi már a piacra kerülés időpontjában.

Az Open Enterprise Server PC-s környezetben minden vállalati igényt le tud fedni, úgy mint alkalmazásszerver; fájl, nyomtatás és tárolórendszer; cluster szolgáltatások; rendszerfelügyelet; hálózati szolgáltatások valamint személyazonosság kezelés és biztonság.

A Novell Open Enterprise Server december második felében jutott nyílt bétatesztelési fázisba, és mintegy 7 ezer résztvevővel a Novell történetének legnagyobb béta-letöltési hullámát indította el. A termék az összes főbb hardver- és lapkagyártó cég - például az AMD, Dell, HP, IBM és Intel - támogatását élvezi már a piacra kerülés időpontjában. Emellett a vezető vírusvédelmi és biztonsági másolat készítő szoftverek gyártói - a BakBone Software, CommVault Systems, McAfee, Syncsort, Trend Micro és VERITAS - hamarosan olyan termékeket mutatnak be, melyek kiterjesztik az Open Enterprise Server képességeit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.