Hirdetés

Vér, gyilkosság, brutalitás: egymillióan olvasták a Havaria híroldalát a PannonW@P-on



|

A Pannon GSM előfizetői nem egészen tizenhárom hónap alatt egymilliószor vetettek pillantást a nagyvilág borúsabb oldalára.

Hirdetés

A több szinten felépülő rovatban a folyamatosan frissülő legújabb híradások éppúgy megtalálhatók, mint a napi sajtó áttekintése, így a PannonW@P "Hírek" főmenüjéből elérhető HavariaPress az ügyfelek teljes körű informálásáról gondokosik. Eddigi egymilliós látogatottságával az egyik legnépszerűbb híroldalnak számító Havaria portál 2006-ban is forgalmasnak ígérkezik. A hírügynökség és a Pannon GSM ugyanis közösen újszerű tartalomszolgáltatások bevezetését tervezi. Ezek a már ismert ingyenesen hozzáférhető rovatok megtartása mellett, külön díj ellenében lesznek hozzáférhetők, és a két szolgáltatótól megszokott minőségű tájékoztatást nyújtanak az olvasók érdeklődésére leginkább számot tartó témakörökben.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.