Hirdetés

Vereség a WCG döntőjében



|

Érem nélkül ért véget a World Cyber Games döntője a magyar csapat számára

Hirdetés

Starcraft játékosunk, Ace (Váczi Valentin) a legjobb nyolc közé jutásért a kínai első helyezettel került szembe és sajnos alulmaradt a viadalban. Másik továbbjutónk, WotB.Gabu (Tóta Gábor) a legjobb 32-ben fölényes győzelmet aratott. A FIFA08-ban versenyző játékos először 2-1, majd 3-0 arányban nyert a szerbiai játékos ellenében. A tizenhat között azonban kétszeresen kikapott argentin kihívójától, aki három győzelemmel és egy döntetlennel a tarsolyában jutott tovább.

 

Bár a Samsung támogatásával létrejött rendezvény még javában zajlik, az eddigi eredmények alapján megjósolható, hogy a német házigazdák lesznek a virtuális torna győztesei. A negyvenkét játékossal és négy csapatkapitánnyal induló válogatottnak sikerült eddig a legtöbb helyezést begyűjtenie.

 

World Cyber Games 2008 világdöntőjének záró ceremóniája november 11-én lesz Kölnben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.