Hirdetés

Vészmenüvel újít a Google Chrome



|

Pár kattintással visszaállíthatóak lesznek az alapértelmezett beállítások.

Hirdetés

Az elsősorban Chrome böngésző népszerűsítésére szakosodott François Beaufort technológiai „hittérítő” érdekes apróságra figyelt fel a legújabb Chromium buildben, amely lehetőséget ad a program alapértelmezett beállításainak pár kattintással történő visszaállítására.


A funkcionalitás elsősorban kártevőkkel történő fertőzés, vagy meggondolatlan állítgatás kellemetlen következményeit képes visszafordítani. A könyvjelzőket és mentett jelszavakat – legalábbis jelenleg – nem lehet törölni a lehetőséggel, ám a kezdőoldal, keresőmotor, tartalmi beállítások, sütik és webhelyadatok visszaállíthatóak vele, plusz a feltelepített témákkal és kiterjesztésekkel is el tud bánni.


A visszaállítás funkció valószínűleg a Chrome 29 végleges verziójában már aktiválva lesz, bár nehézségek esetén természetesen csúszhat a debütálása. A böngésző aktuális stabil változata a múlt szerdán elérhetővé vált 27-es.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.