Hirdetés

Vezeték nélküli Coca-Cola mobilkereskedelem



|

Hirdetés

A Coca-Cola menedzsmentje meg van róla győződve, hogy az új mobilkereskedelmi szolgáltatás és promóció bevezetése javítani fogja az élelmiszer és ital eladásokat. A szolgáltatásokat a Go2 weboldalain keresztül lehet igénybe venni, amelyekről könnyel leolvasható, hogy merre kell menni a legközelebbi üzletbe. A rendszer úgy működik, hogy a fogyasztónál lévő kommunikációs eszköz (mobiltelefon vagy vezeték nélküli webtelefon)meghatározza a helyszínt, s ha a létrejön a kapcsolat a készülék és a Go2 weboldala között, az automatikusan megmutatja a "helyes" irányt. Az elemzők ezt a módszert már el is keresztelték a helyszínen alapuló hirdetésnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.