Hirdetés

Vezeték nélküli internetkapcsolat megosztás a Trusttól



|

Hirdetés

A Trust SpeedShare Wireless Home termékcsoport tagjaként két új eszközt is bevezet. Segítségével egyetlen otthoni (A)DSL internetkapcsolat 44 Mb-es vezeték nélküli adatátviteli sebesség mellett több PC vagy notebook között is megosztható. Az adapterek és a PC-kártya segítségével a PC vagy a notebook vezeték nélkül kapcsolódhat a hozzáférési ponthoz vagy a webállomáshoz.




A Speedshare Wireless Home termékek teljes körű internetes megoldást kínálnak mind a kezdőknek, mind pedig azoknak az igényes felhasználóknak, akik lakásuk bármelyik pontján biztonságos, 44 Mb (IEEE 802.11b+) adatátviteli sebességű, vezeték nélküli internethozzáféréssel szeretnének rendelkezni. Az összes termék könnyen bővíthető, és teljes mértékben kompatibilis egymással. A 11 Mbps-os univerzális IEEE 802.11b vezeték nélküli hálózati termékekkel (WiFi) is kompatibilisek. Az automatikus adatátviteli sebesség optimális megbízhatóságot és kitűnő hatótávolságot biztosít.

A Trust SpeedShare Home Wireless PCI Adapter olyan belső PCI kártya, ami a vezeték nélküli internethozzáféréshez könnyen beépíthető a PC-be. Az adapter maximum 44 Mb adatátviteli sebességet biztosít. Az eszköz 13 európai csatornán a 2.4 – 2.497 GHz frekvenciatartományban 30 és 100 méter közötti hatótávolsággal rendelkezik. A 64, 128 és 256 bites WEP biztonsági szabvánnyal összhangban az adapter támogatja a vezeték nélküli adattitkosítást, így a hálózat védett a hozzáférni próbáló külső behatolók ellen.

A Trust a notebook használók számára a beépített antennával rendelkező Trust SpeedShare Home Wireless PC-Card terméket ajánlja. A 44 Mb-es PC Card ugyanazokkal a műszaki jellemzőkkel rendelkezik, mint a 44 Mb-es PCI Adapter. Az energiafelhasználás intelligens szabályozásának köszönhetően a PC Card csak igen csekély elektromosságot használ, ami megnöveli a notebook akkumulátorának élettartamát.



A Trust High Speed Internet Sharing & Wireless Networking termékcsalád négy csoportjának alapeleme a Trust 445A Speedlink XDSL Webstation és a Trust 450I Speedlink XDSL Webstation. Ezek a webállomások lehetővé teszik két vagy több felhasználó számára egy (A)DSL internetkapcsolat egyidejű használatát. A termékcsalád valamennyi termékével kompatibilisek, és bővítésükkel a lehető leggyorsabb vezeték nélküli internetes (A)DSL és hálózati kapcsolatok (54 Mb) hozhatók létre.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.