Hirdetés

Vezetéknélküli üzenetküldés Magyarországon



|

Hirdetés

Telecom Liberalizációs Konferencián jelentette be a GoodLink vezetéknélküli üzenetküldési szolgáltatás bevezetését Magyarországon, és ezzel egy időben bemutatta a PalmOne legújabb smartphone-ját, a Treo 650-et.

A GoodLink vezetéknélküli üzenetküldés és a négysávú, az EDGE technológiát is támogató és teljes QWERTY billentyűzettel ellátott Treo 650 kombinációja biztonságos mobil üzenetküldési rendszert alkot, amely az irodán kívül is bárhol, bármikor elérhetővé teszi a vállalati szerveren tárolt adatokat és állományokat.

A GoodLink szabványos, vezetéknélküli üzenetküldési és vállalati adathozzáférési szolgáltatás, amely a kétirányú, vezeték nélküli szinkronizálást lehetővé tevő, titkosított kapcsolatot biztosít a Microsoft Exchange szerverrel. A mobil alkalmazottak így helytől és időtől függetlenül elérhetik vállalti emailjeiket, névjegyalbumukat, naptárukat, feljegyzéseiket, teendőik nyilvántartását és a munkájukat támogató olyan alkalmazásokat, mint a CRM, az ERP stb.. A GoodLink az AES (Advanced Encryption Standard) végponttól végpontig terjedő titkosítást használja az adatok, az e-mail-ek és a csatolmányok védelme érdekében.

A GoodLink havi díjas szolgáltatás a Pannon GSM, a T-Mobile és a Vodafone hálózatában egyaránt elérhető a PalmOne Treo600 és Treo650 mellett HP iPAQ és más Windows Mobile Pocket PC alapú kéziszámítógépeken is elérhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.