Hirdetés

Video iPod: Csak saját formátumát támogatja?



|

Hirdetés

..

Ez pedig azt jelenti, hogy vagy meg kell venniük a videókat az iTunes raktárprogramból, vagy pedig megvásárolhatják a QuickTime Pro változatát 30 dollárért - ezzel ugyanis lehetőség nyílik a videókat a támogatott formátumúra konvertálni.

Jelenleg egyedül a Walt Disney filmstúdió áll partnerkapcsolatban az Apple-lel, és a zenei kiadókkal ellentétben a filmstúdiók nem mutatnak akkora hajlandóságot arra, hogy legújabb filmjeiket elérhetővé tegyék a cég számára használható formában. Ráadásul a készülékkel felvett különböző TV adások minden egyes megtekintéséért két dollárt kell fizetnünk. Érdekes, hogy más, konkurens videólejátszásra is alkalmas hordozható eszközök esetében erre sincs szükség.

Egyes elemzők szerint az Apple ugyanúgy fog járni, ahogy annak idején a Sony, mikor azt akarta elérni, hogy a digitális zenelejátszókat vásárlók inkább a saját fejlesztésű ATRAC kodeket használják zenék konvertálására.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.