Hirdetés

Videohirdetések a Google-on



|

Új, látványos hirdetési lehetőséget dolgozott ki a Google.

Hirdetés

Lehetővé tette, hogy partnerei klikkelésre induló videókkal is népszerűsítsék magukat szerte a világon, ezáltal a hirdetők merőben új módon kommunikálhatnak reménybeli vásárlóikkal.

A felhasználói igényeket szem előtt tartva a videók csak kattintásra indulnak el. Ebből kifolyólag az egyes hirdetéseket, csak azok nézik meg akik valóban érdeklődnek az adott termék iránt. A kattintásra induló videók a hálózatba tartozó összes vagy csak bizonyos célzott oldalakon jelenhetnek meg. Mindkét modell támogatja a földrajzi alapú szegmentálást, akár a városok szintjén is. A kattintásra induló videók esetében választható a letöltés és a klikkelés alapú fizetés is. A videók más szöveg, kép vagy flash alapú hirdetésekkel fognak versenyezni az oldalakon.

Használata egyszerű, a hirdetőknek egyszerűen fel kell tölteniük videójukat -- amelynek hossza nem haladja meg a 2 percet -- és a Google elintézi a többit. A videók automatikusan jelennek meg azokon a Google partnerhálózatába tartozó oldalakon, amelyek engedélyezik a képes hirdetéseket. Nincs külön fenntartási költség, így ezek a videók kis és nagy ügyfelek számára egyaránt elérhetők, egyedülálló lehetőségét nyújtva így üzeneteik internetes terjesztésére. A felhasználóknak, akik meg szeretnék nézni a videókat, mindössze a "play" gombra kell rákattintaniuk. A hirdetők a videók lejátszására (alkalom, megtekintéssel eltöltött idő) és a hirdetett oldalra való átkattintásra vonatkozó adatok alapján könnyen lemérhetik videójuk hatékonyságát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.