Hirdetés

Videószerkesztés minden szinten - AIST Medialab



|

Hirdetés

A cég szoftvercsomagjai megoldást kínálnak a kezdő, hobbi célú felhasználóknak éppúgy, mint a professzionális stúdiók dolgozóinak. A szoftverek DV kompatibilisek, mind az asztali gépek PCI buszos, mind a noteszek PCMCIA rendszerú FireWire illesztőihez alkalmazhatók. A három új termékcsomag a célcsoportok igényei szerint más-más eszközkészlettel bír.
A MoviePack Video Edition mindent tartlamaz, amire a félprofesszionális felhasználónak szüksége lehet jó minőségű video anyagok előállításához. Ezt mutatja a DV és MPEG-2 kompatibilitás is.
A MoviePack Pro az üzleti jellegű felhasználás igeényeit hivatott betölteni. Minden ezközt tartalmaz ahhoz, hogy szolgáltatásokat és termékeket reklámklippeken, streaming video adásokon, perzentációkon keresztül ismertethesse meg alkalmazója a leendő vevőkkel. A csomag gyakorlatilag korlátlan felbontás alkalmazását teszi lehetővé.


A MoviePack eXtreme az ambíciózus filmproducerek és profi video stúdiók számára készült. Az "all in one" jellegű, minden szükségeset magába foglaló csomag effektek, átmenetek, beépülőmodulok gazdag csokrát kínálja, kellő kreativitással párosítva komoly eredményekkel kecsegtet professzionális reklámok, videoklippek, filmek előállításában.
Mindhárom termékben közös a kezelőfelület, a szerkesztés módja, a szoftver alapú valós idejű előnézet, az import-export szűrők gazdag választéka. A gyártó FireWire adapterrel együtt árusítja termékét. A MoviePack Video Edition csomagot hamarosan olvasóink is megismerhetik a PC World hasábain.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.