Hirdetés

Vietnam is fellép a szoftverkalózkodás ellen



|

Hirdetés

Ez volt eddig a leglátványosabb fellépés Vietnamban a szoftverkalózkodás ellen, amely a BSA szerint a legkiterjedtebb a világon. A házkutatásokat a biztonsági minisztérium gazdasági rendőrsége a kereskedelmi minisztériummal karöltve végezte a Vinh Trinh, a Nhat Hai Technology and Trading és a Silicom Group SingPC divíziójánál tartották, ahol a cégek márkaneve alatt forgalmazott PC-k tucatjaiban találtak kalózszoftvert felinstallálva. Az illegálisan telepített csomagok között a Windows XP, az Office XP, az Office 2003, a Visio és a FrontPage képviselte a többséget, de megtalálták a vietnami Lac Viet Mtd202 online szótárának példányait is.

A BSA becslése szerint Viatnamban a szoftverkalózkodás mértéke eléri a 95 százalékot, ami azt jelenti, hogy egy legitim szoftverből átlagban 20 illegális másolatot készítenek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.