Hirdetés

ViewSonic hordozható eszközök



|

Hirdetés

A ViewPad 100 elnevezésű eszköz a társaság szerint egy SuperPDA, amely 206 MHz-es Intel StrongARM processzorra épül, és Microsoft Windows CE operációs rendszer fut rajta. SDRAM memóriája 64 MB, amelyet 32 MB flash memória is kiegészít. A ViewPad 100 10 colos, érintőképernyős TFT LCD kijelzővel, USB, soros és infravörös portokkal, Internet Explorer 4.0-val, Pocket Word-del, mp3 lejátszóval és kézírásfelismerővel rendelkezik. A ViewPad 1000 egy TabletPC, amely 800 MHz-es Mobil Celeron CPU-t tartalmaz 128 MB SDRAM-mal, 6 GB-os merevlemezzel, beépített digitális fényképezővel, drótnélküli LAN-nal, 10,4 colos érintőképernyős kijelzővel és virtuális keyboarddal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.