Hirdetés

Vigyük át a PC-ről anyagainkat a tévére és a hifitoronyba



|

Hirdetés

A D-Link DSM 320 Wireless Media Player elérhetővé teszi az otthoni vezetékes hálózatba rendezett PC-ken tárolt audio, video és képfájlokat az otthoni szórakoztató centerről. A médialejátszó 802.11b/g hálózaton kapcsolódik a PC-khez, vagy szabványos ethernet kábel segítségével szabványos audiovizuális vagy S-video kábelcsatlakozással. A lejátszó támogatja az MPEG1, MPEG2, MPEG4, DivX, QuickTime és WMV videoformátumot, az MP3, WAV, AIF és WMA audioformátumot, a JPEG, BMP, PNG, TIFF és GIF képformátumot, valamint az M3U, PLS, ASX és RMP audio lejátszólista formátumot. A médialejátszó tartalmazza a D-Link Media Server szoftvert, amely a digitális média fájlokat kezeli és médiatípusok és műfajok szerint katalogizálja. A Windows 98SE/Me/2000 és XP-kompatibilis kliensszoftvert a hálózaton található PC-kre kell telepíteni. A médialejátszó szélessávú útválasztóhoz is csatolható, amivel audio és video streamelhető az internetről.




Az eszköz távirányítóval készül, és támogatja a Universal Plud and Play szabványt és a 128 bites WEP titkosítást. A 129 dolláros eszköz a tervek szerint február végén jelenik meg az amerikai piacon. Áprilisban két új modell jelenik meg: a DSM 320D egy DVD-lejátszót, míg a DSM 320R flashkártya leolvasót fog tartalmazni.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.