Hirdetés

Világelső a Chrome



|

A Net Applications szerint azonban továbbra is az Internet Explorer a legnépszerűbb böngésző.

Hirdetés

A StatCounter által begyűjtött adatok szerint továbbra is a világ legkedveltebb böngészője a Google Chrome, amely tartja több mint egyharmados piaci részesedését világszinten.

 

2012. júliusában a Chrome 33,81 százalékkal vezet a böngészők piacán, a második pedig szorosan mögötte a Microsoft Internet Explorer sorozata, 32,04 százalékos részesedéssel. A Firefox harmadik, 23,73 százalékkal, míg a Safari és a Mozilla 7,12 és 1,72 százalékot birtokol.

 

Nem a legnépszerűbb a világon azonban a Chrome a rivális Net Applications adatai szerint. A másik cég eredményei alapján az IE júliusban 0,42 százalékkal több felhasználót szerzett (48,95 százalék), míg a Chrome 0,08 százaléknyit veszített. A Net Applications szerint a Firefox a második, 18,27 százalékkal, majd a Chrome, 17,14 százalékkal.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.