Hirdetés

Világpremier UMTS-EDGE-WLAN hívásátadás



|

Hirdetés

A demonstrációra Viktória svéd koronahercegnő jelenlétében került sor.

A bemutató egyedülálló volt abból a szempontból, hogy most először került sor egyidejű, háromoldalú hívásátadásra, élő kereskedelemi EDGE hálózaton. A bemutatón az Ericsson IP-alapú, valódi többszörös hozzáférésű rendszert egyesített UMTS (3G), EDGE és WLAN hozzáféréssel. A rendszerben található mobil csomópont folyamatos, valós idejű, élő videoadást fogadott, miközben technológiák közötti zökkenőmentes hívásátadást valósított meg bármelyik másik két hozzáférési technológia között. A videoátadáson kívül fájlletöltést is végrehajtottak, bemutatva a különböző hozzáférések esetében elérhető sávszélességet.





A világ első UMTS-EDGE-WLAN hívásátadása az "Információs társadalom és a jövő" című konferencián valósult meg, amely része volt a hazánkba látogató hivatalos svéd delegáció programjának. Az esemény megrendezésére a "Svédületes! Svéd-magyar randevú 2004" programsorozat keretében került sor.

Viktória koronahercegnő részére a dolgozók gyermekei egy albumot készítettek saját rajzaikból, amelyet ők maguk adtak át személyesen. A 2003-ban Családbarát Munkahely díjjal kitüntetett Ericsson Magyarország ilyen módon is szerette volna kifejezésre juttatni, hogy nem csak a következő generációs telekommunikációs technológiák terén elkötelezett.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.