Hirdetés

Virtuális CD-torony -- Daemon Tools 3.02



|

Hirdetés

A virtuális CD-ROM-nak teljesen szokványos betűjelet generál, új, plussz meghajtóként jelenik meg böngészőnkben, teljesen hagyományos CD-ként navigálhatunk rajta, másolhatunk róla, telepíthetjük tartalmát, ha installálható szoftver lakozik rajta. Kiválóan alkalmas arra, hogy korongjainkról biztonsági másolatot készítsünk, de csak image állomány formájába, és aztán ezt a fájlt használjuk CD-meghajtóként. Már-már törvénybe ütköző képessége a szoftvernek, hogy több CD-másolási eljárást is támogat (Safedisc, Securom, Laserlok), emulálva azokat, tehát ilyen módon védett CD-k másolatát is működésre tudja bírni, mintha eredetiek lennének.




Az új, 3.02-es verzió végre tökéletes Windows XP kompatibilitással rendelkezik, NT rendszereken időnként jelentkező installációs problémákat kiküszöbölték, megszűnt az a ritkán tapasztalható hiba is, hogy NT/2000/XP rendszereken hiába futtatjuk a már installált szoftvert, az a 'Product not installed' üzenettel tagadta meg a működést. Jelentősen javítottak audio CD-k emulálásán is. Igen barátságos kis program, nem eszik sok memóriát, diszkréten elüldögél a taskbaron, ha szükségünk van rá, jobb gombbal ikonjára kattintva előhívhatjuk menüjét. Képes egyszerre négy meghajtót is emulálni, és ezzel több kornogon helyet foglaló alkalmazásokkal is könnyű dolgozni. Támogatja a CD-k autostart funkcióját, is, így már teljes funkcionalitással képes utánozni egy valós CD-ROM-ot. Fontos természetesen megemlíteni, hogy a szabványos ISO formátum mellett a legelterjedtebb CDRWIN és CloneCD formátumaival is elboldogul.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.