Hirdetés

Vírus Top 5 !!!



|

Hirdetés

Nem, de a szokásos méreteknél kicsit kisebb volt a fertőző kedv. A Panda Software jelentése szerint múlt hónapban a következő Top Lista volt regisztrálható:

1. A legelterjedtebb károkozó az „auto-executable” besorolású Badtrans.B vírus volt, mely a felfedezések nem csekély, 21,31%-val büszkélkedhet.

2. Szoros második helyen a Klez.F névre hallgató e-mail féreg végzett 19,29%-kal.
Innentől kezdve azonban nagy a szakadás. Elsősorban tavaly vitézkedő versenyzők tartják magukat a lista előkelő helyein.

3. Ilyan a Sircam is, mely még mindig 6,19%-os mutatóval büszkélkedhet. Nagyon virulens és trükkös, vigyázni kell vele!

4. A negyedik helyen a tavalyi év egyik legnagyobb slágere landolt, mégpedig a Nimda. Igazi bravúr, hogy a legjobbak mezőnyében tud maradni hosszú hónapokon keresztül. Eredménye 5,37%.

5. Ötödik helyen is egy régi versenyző, az igen kártékony és veszélyes Disembowler található, 4,55%-kal.

Egy szó mint száz, érdemes beélesítve tartani vírusellenőrző programunkat, és éberen állni a vártán, nehogy baj legyen! Segíthet ebben minket a Panda online vírusellenőrző szolgáltatása is, melyet bárki ingyen igénybe vehet, a http://www.pandasoftware.com website-on keresztül. Naponta frissítik adatbázisát, így biztos, hogy mindig naprakész, és felismeri ami felismerhető. Érdekesség, hogy bárki integrálhatja ezt a képességet saját weboldalára, nem kell mást tenni, mint a activescan@pandasoftware.com e-mail címen engedélyt kérnie, és akkor megkapja a szüksége kódrészletet hozzá. Remek ötlet!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.