Hirdetés

Visszapereli a Samsung a Huaweit



|

Válaszlépéseket tesz a Samsung a Huawei ellen, ami többek között pert is jelent.

Hirdetés

Amerikában és Kínában is pert indított a Huawei a Samsung ellen, szabadalmi jogsértések miatt. A Huawei szerint a Samsung szabadalmaztatott 4G-s technológiákat használt fel a szükséges licencek kifizetése nélkül. 

Hirdetés

A Samsung válaszolni szeretne a vádakra. Amint arról Ahn Seong-ho, a dél-koreai vállalat szellemi tulajdonnal foglalkozó jogi osztályának vezetője beszélt, válaszlépéseket tesznek a Huawei ellen, ami többek között egy pert is jelent

A Huawei 11 szabadalom megszegése miatt szeretne százalékos arányban részesülni a Samsung árbevételéből, bár konkrét számokról nem volt szó az amerikai per kapcsán. A Huawei nem akarja levetetni a polcokról a Samsung készülékeit. 

A Samsung a 23,2 százalékos piaci részesedésével a legnagyobb okostelefon-gyártó a piacon, a Huawei 8,3 százalékkal a harmadik. A Huawei a pereskedés ellenére azt reméli, hogy a helyzet nem romlik tovább. William Plummer, a kínai vállalat egyik szóvivője arról beszélt, hogy a Huawei mindig is kedvezően viszonyult a partnerekkel a licencelési kérdésekhez, és remélik, hogy a Samsung a jó irányba lép. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.