Hirdetés

Visszaszólhatnak a Google Play fejlesztői



|

Az értékelésekre mostantól választ adhatnak a fejlesztők a Play áruházban.

Hirdetés

Az Android platformra fejlesztő csapatok mostantól válaszolhatnak mindenkinek, aki valamilyen értékelést írt az appjukhoz a Google Play áruházában. A Google ezzel a lépéssel szeretné erősíteni a fejlesztők és a felhasználók közötti kapcsolatot. Ennek jegyében a fejlesztők válaszolhatnak az értékelésekre a Play fejlesztői konzolján keresztül, a válaszaik pedig nyilvánosan jelennek majd meg az app adatlapján. 

Természetesen a fejlesztők válaszáról a rendszer e-mailben értesítést küld az eredeti értékelőnek, aki reagálhat minderre, vagy akár módosíthatja is az értékelését, ha úgy gondolja. A Google ugyanakkor felhívta a figyelmét a fejlesztőknek, hogy lehetőleg ne kezdjenek írásos háborúba azokkal, akik negatív értékeléseket adtak a termékeiknek. 

A webóriás néhány tippet is adott nekik: nézzék gyakran a visszajelzéseket, kövessék a hibajelentéseket, és tegyék közzé, ha valamelyiket megoldották. Nem árthat a technikai támogatás sem, az új ötletek meghallgatása és a köszönetnyilvánítás a támogatóknak. 

Érdekesség, hogy tavaly novemberben a Play áruház értékeléseit a Google+ fiókokhoz kötötték, ezzel is biztosítva, hogy lehetőleg felhasználói oldalról se dobálózzon senki felelőtlenül. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.