Hirdetés

Visszatért a Flappy Bird



|

Többjátékos móddal csábít az Amazon Fire TV-n a Flappy Birds Family.

Hirdetés

Visszatért a feledésből a sokaknál komoly függőséget, rosszabb esetben rombolási kényszert kiváltó Flappy Bird, méghozzá egy többjátékos módban újraálmodott verzióval. A Flappy Birds Family egyelőre az Amazon Fire TV platformjára tölthető le, és az új karakterek, valamint eddig nem látott akadályok mellett a legérdekesebb újítása az osztott képernyős mód. 

Hirdetés

A játék mögött álló Dong Nguyen még májusban jelentette be, hogy az idén nyáron szeretné újraéleszteni a madaras őrületet, többjátékos móddal. A döntést azután hozta meg, hogy februárban az Apple és a Google alkalmazásboltjából is törölte a nagysikerű játékát

A hirtelen jött hírnév és gazdagság tönkretette a fejlesztő hétköznapi életét, miután pozitív és negatív kritikákat egyaránt tömegével kapott, naponta pedig 50 000 dollárnyi reklámbevételnek örülhetett. A sikerét azóta sokan igyekeznek lemásolni valamilyen klónnal, amelyek között egyébként sok a kártevővel fertőzött adathalász klón is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.