Hirdetés

Vizuális keresőmotor



|

Hirdetés

A Toffee Ripple (http://www.toffeeripple.com) nem néhány sor kíséretében adja közzé a keresés kilistázott eredményét, hanem felkeres mindenegyes webhelyet, pillanatfelvételt készít róla, és ezt produkálja eredmény gyanánt. A program kifejlesztője, Mark Carroll elmondta, hogy egy éve kezdte a munkát, miután rendszeresen bosszankodott a legtöbb mai keresőmotor által generált eredmények elégtelensége miatt. A fejlesztéshez a C++-t használták, a program az internet Exploreren fut, Carroll hangsúlyozta, programja nem nyílt forráskód-barát, viszont még ebben ez évben elkészül egy Mac verzió is. „Azért döntöttünk a külföldi host mellett, hogy könnyű legyen az eszköz letöltése. Nem akartuk, hogy a felhasználó bent rekedjen a dél-afrikai dugóban”, mondta Carroll A Toffee Ripple ára 29 dollár, de van egy 30 napos próbaverziója is. A kettő között csak az a különbség, hogy míg a teljes verzió általában 16 weboldalt produkál egy keresésre, a próbaverzió a 30 nap lejárta után csak egyet.

„Nem akarjuk rendőri eszközökkel figyelni a felhasználást. Has minden tíz ’illegális’ felhasználóra jut egy vásárló, az már jó”, mondja Carroll, aki nyolchavonta ígéri a program újabb verzióit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.