Hirdetés

Weblapgyorsítót indít a Google



|

Lassú weboldalunkat turbózza fel a Google fizetős szolgáltatása.

Hirdetés

Ma jelentette be a Google legújabb szolgáltatását, melyet Page Speed Service névre keresztelt, lényege, hogy meglévő, magunk szolgáltatta weboldalunkat gyorsabbá teszi. A Google hivatalos blogján jelent meg a bejelentés a mai napon.

 

Sok vállalat küzd azzal, hogy gyors weboldalt tartson fenn, de hiába vásárolnak nagy sávszélességű hozzáférést szerverükhöz, a várt eredmény sokszor elmarad. A Page Speed Service segíthet, a weboldal tulajdonosnak át kell irányítania az oldal DNS bejegyzését a Google szolgáltatására, innentől kezdve ez biztosítja a hozzáférést az eredeti oldalhoz, a változásokat pedig a legjobb gyorsító (cache) technikák alkalmazásával írja vissza oda. A felhasználók éppoly zökkenőmentesen érhetik el az oldalt, mint azelőtt, csak - a Google adatai szerint - legalább 25, de akár 60 százalékkal gyorsabban.

Jelenleg még tesztelés alatt áll a Page Speed Service, ez alatt egyes weblap tulajdonosok ingyenesen próbálhatják ki azt. A végleges változat fizetős lesz, konkrét árat nem közölt a szolgáltató, csupán kompetitív árszabást ígért.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.