Hirdetés

web'n'walk: egy éves a mobil internet szolgáltatás



|

Hirdetés

2005. júliusában a T-Mobile egy új korszakot nyitott meg a mobil adatszolgáltatások terén, amikor bevezette új mobilinternet szolgáltatását Németországban és Ausztriában, mobiltelefonon is lehetővé téve a "valódi" szörfölést a világhálón. Mára a T-Mobile előfizetők 6 országban használhatják a web'n'walk szolgáltatást - Németország és Ausztria mellett az Egyesült Királyságban, a Cseh Köztársaságban, Hollandiában és Magyarországon is. Az említett országokban a T-Mobile eddig jóval több mint 600 ezer web'n'walk szolgáltatásra képes készüléket értékesített, az eladott web'n'walk adatcsomagok száma pedig meghaladja a félmilliót. A T-Mobile nemzetközi termékkínálatában már most is 15 olyan készülék kapható, melyek tartalmazzák ún. web'n'walk böngészőt. Ennek fényében Gritzuhn előrejelzése - miszerint öt éven belül az összes új mobil adattelefon képes lesz a web'n'walk szolgáltatásra - a tervezettnél korábban valóra válhat.
A web'n'walk adatforgalomnak további lendületet adhatnak az újabb T-Mobile szolgáltatások és termékek - mint például a web'n'walk modem, mellyel az otthoni számítógépen is lehet csatlakoztatni a mobil szélessávú hálózatra. A modem Ausztriában már kapható, és hamarosan Németországban is elérhető lesz. Németországban, Nagy Britanniában, Ausztriában, a Csehországban, Magyarországon és Hollandiában már bevezették a HSDPA szolgáltatást a T-Mobile hálózatában - megteremtve a kivételesen gyors mobil szélessávú internetezés alapjait. A világ első mobilszolgáltatójaként a T-Mobile már ma is képes a 3,6 Mbps letöltési sebességre. Bécs nagy részén, és a T-Mobile magyarországi hálózatának jelentős részén a hálózat képes a 3,6 Mbps sebességre is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.