Hirdetés

Weboldalak, amik nélkül nem érdemes élni



|

Összegyűjtöttük a leghasznosabb oldalakat, amelyek megkönnyítik a mindennapi életet.

Hirdetés

Mindenkinek vannak kedvenc weboldalai, amelyektől nem szívesen válik meg. Van aki a közösségi oldalakra van ráfüggve, van, aki a videókat és streameket nem tudja elengedni, megint mások pedig olyan tempóban falják a híreket, hogy a legnagyobb portálok sem képesek lépést tartani velük.

Hirdetés

A különböző internetes oldalak persze nem csak akkor jöhetnek jól, ha valami szórakoztatót keresünk, hanem akkor is, ha egy konkrét feladatot akarunk elvégezni. Manapság rengeteg dolgot tudunk elvégezni online, nem szükséges különböző programokat és alkalmazásokat letöltenünk. Az alábbiakban olyan oldalakat gyűjtöttünk össze, amelyekkel növelhetjük a munkatempónkat, ütemezhetjük a feladatainkat, vagy csak lazíthatunk néhány percet egy hosszú nap után.

 

 


Any.do
Az any.do kétség kívül a világ egyik legjobb feladatütemezője. Nem csak webes formában, hanem Androidos és iOS-es alkalmazásként is elérhető, így bárhová magunkkal vihetjük, az előre beállított feladatokat pedig a kis kijelzőn is tökéletesen nyomon tudjuk követni. A letisztult dizájnnal és jól kidolgozott struktúrával rendelkező platform lehetővé teszi számunkra, hogy szabadon rendezgessük a napi teendőinket.

 

 


Background Burner
Biztosan mindenkivel előfordult már, hogy sürgősen szüksége volt egy képre, azonban nem talált az interneten megfelelőt, mert a háttérben mindig volt valami nem odaillő. A Background Burnerbe elég egyszerűen feltöltenünk a képet, a program pedig pillanatok alatt automatikusan kivágja a fontos részeket.

 

 


Imgur.com
Újabb  képekkel foglalkozó oldal, itt azonban nem a szerkesztésen, inkább a megosztáson van a hangsúly. Képeinket egy egyszerű behúzással, URL megadással, sőt, akár a Ctrl+V paranccsal is feltölthetjük az oldalra, ahol azonnal megoszthatjuk bárkivel. Akár albumokat is létrehozhatunk, vagy válogathatunk az oldalon található rengeteg galériából.

 

 


Noisli
A legtöbb ember nem szeret csendben dolgozni, vagy épp szeretne, csak épp egy zajos iroda közepén ül. A Nosiliban olyan hanghatásokat gyűjtöttek össze, amelyeket segítenek a koncentrációban vagy a relaxációban, ezáltal könnyebb kizárni a külvilágot és a saját dolgunkkal foglalkozni.

 


Pocket
Ha valaki gyakran olvas az interneten, azzal sokszor előfordul, hogy egy velősebb anyagra akkor bukkan rá, amikor épp nincs ideje végigolvasni. A Pocketnek köszönhetően ezeket a cikkeket lementhetjük, hogy később sallang és reklámok nélkül olvashassuk el, akár offline is, nem csak asztali gépen, hanem okostelefonokon is.

 

 


If This Then That
Az IFTTT-vel a különböző szolgáltatásainkat köthetjük össze, így nem kell mindent manuálisan csinálnunk, hanem automatizálhatjuk a folyamatokat. Csak össze kell kapcsolnunk a fiókjainkat, megadni a szükséges kapcsolatokat, és már nem is kell foglalkoznunk olyan dolgokkal, mint a képek feltöltése vagy emailek továbbküldése, hiszen a rendszer megteszi helyettünk.

 


Feedly
Miután a Google leállította a népszerű Google Readert, több alternatíva is megjelent a színen, amelyek közül a Feedly az egyik legkiemelkedőbb. Néhány kattintással hozzáadhatjuk a követni kívánt oldalakat, amelyeket különböző csoportokba is rendezhetünk, ezzel szűrve a tartalmat. 

 

 


Reddit
Az internet főoldalának is becézett Reddit nem a munkatempó javításában segít, sőt, csak akkor nyissuk meg, ha van időnk ott ragadni néhány órára. A hamarosan nagy változásokon áteső oldalra gyakorlatilag bármilyen témában azonnal kerülnek fel információk, köszönhetően a rengeteg felhasználónak és leegyszerűsített kezelőfelületnek. 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.