Hirdetés

Weboldaltesztelés



|

Hirdetés

Természetesen nem túl kényelmes megoldás a honlapok megjelenését úgy ellenőrizgetni, hogy a monitor felbontását kell állítgatni. Létezik-e erre valami egyszerűbb megoldás?Azoknak, akik honlapok készítésébe fognak, sokszor valóban nem árt, ha mindkét népszerű felbontásra optimalizálják weboldalukat. Mára az 1024×768-as felbontás számít a legelterjedtebbnek: a nagyon régi modelleket kivéve már minden gép – a noteszgépeket is beleértve – támogatja ezt. A feltett kérdésre visszatérve, valóban léteznek ügyes kis alkalmazások, amelyek a fentebb említett problémát hivatottak kiküszöbölni. Ezek közül ajánlanánk a Resize Browser (hopp.pcworld.hu/585) programot, amely a böngésző ablakát méretezi át a különböző felbontásoknak megfelelően. További megoldásokról olvashatnak Segélyvonalunkon, a „HTML - Fejlesztés különböző felbontásokra” című fórumtémánkban. A weblapok fejlesztéséről külön tudásbázist is talál a „Weblapkészítés Tippek-Trükkök (NET)” témacsoportban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.