Hirdetés

West: „Az Apple a Samsung miatt vette meg a Beats-t"



|

Az Apple-re ösztönzőleg hatott Jay Z és a Samsung együttműködése.

Hirdetés

Kanye West nemrégiben egy Cannes-i konferencián vett részt, ahol kihasználva az alkalmat, a Beats felvásárlásáról és a cégek és a kultúra közti kapcsolat fontosságáról is szót ejtett. Szerinte az Apple soha nem vette volna meg a fejhallgatókat gyártó Beats-t, ha tavaly Jay Z nem kötött volna szerződést a Samsunggal, hogy új albuma az ő telefonjaikon debütáljon. Az okos üzleti lépés nagy népszerűséget hozott a Samsungnak.

Hirdetés

„A Samsunggal kötött megállapodás nélkül Beats-üzlet sem lett volna. Ez a szerződés felhívta az Apple figyelmét arra, mennyire fontos szoros kapcsolatban lenni a kultúrával – mondta el West, aki nagy rajongója a cégnek, különösen Steve Jobs-nak. Bár nem nagyon kedveli a Samsungot, ennek ellenére elismeri együttműködését Jay Z-vel. „Részben azért nem szeretem a Samsungot, mert a szüleim úgy neveltek, hogy egész életemben csak a legjobbakkal dolgozzam” – mondta, Jay Z-re, a feleségére és Louis Vuitton-ra, saját number one-jaira utalva.


West állítólag úgy gondolja, hogy az Apple mostanság több lehetőséget is elszalasztott, melyekkel a kultúra felé nyithatott volna, de a Beats-szel kötött megállapodás végre egy jó lehetőség erre. A hanyatlás szerinte Jobs halálával kezdődött, akit legnagyobb inspirálójának tart. „ Elég csak megnézi, mennyit tett azért, hogy megkönnyítse az emberek életét.” Jobs törekvései nagyban befolyásolták azt, ahogy West a vállalatok és termékeik feladatáról gondolkodik. West elmondta, hogy a legnagyobb luxus az emberek életében az idő, ezért olyan dolgokat szeretnének venni, amik segítségükre vannak.

Beszéde alatt kitért az Instagramra is, amit a jelek szerint szeretne kissé átdolgozni. „Kérdeztem már Kevin Systrom-nak az Instagram vezérigazgatójától, hogy miért nem hagyják, hogy újra megcsináljuk az Instát? Tudjátok, persze, az Instagram szép. Jól néz ki, nem akarom bántani. De általában mindenki képernyők és telefonok előtt tölti az idejét. Nem lenne nagy feladat kicsit rendbe tenni a programot.” Majd hozzátette, az ő esküvői fotóját négynapos utómunka után tette csak ki Instagramra.

A nagy becsben tartott esküvői fotó


Kanye West kiemelte a jó ízlés és a desing fontosságát, mondván az internet és a világ összességében ronda. „A rossz ízlés szerintem közönséges. Olyan, mint a káromkodás. Szerintem a világot a designon keresztül lehetne megmenteni” – mondta West. „Mert mi lehet a legundorítóbb dolog a világon? A gyilkosság. Szóval, a jó ízlés ennek az ellenkezője.”

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.