Hirdetés

Wi-Fi-s hatótávnövelő a NETGEAR-től



|

A Wi-Fi Booster megnöveli a már létező jelek hatósugarát.

Hirdetés

A NETGEAR egy érdekes kompakt eszközzel újította meg kínálatát: a Wi-Fi Booster arra szolgál, hogy a már létező Wi-Fi-jeleket felerősítse, és a hatósugarukat megnövelje. Az eszköz azoknak készült, akik tableten, okostelefonon és e-könyvolvasón interneteznek.

 

A Wi-Fi-csatlakozás otthon egyre fontosabbá válik napjainkban, legyen szó egy videó streameléséről vagy online játékokról a mobileszközökön. A NETGEAR újdonsága a mobil adatkapcsolatokat igyekszik kiküszöbölni, és nem véletlenül: egy felmérés szerint a tabletek tulajdonosainak a 90 százaléka inkább Wi-Fi-t használ otthon.

 

A Wi-Fi Booster úgy növeli a hatótávolságot, hogy a már létező jeleket ismétli meg. A megfelelő elhelyezést egy állapot-visszajelző LED is segíti. A most nyáron boltokba kerülő újdonság ára 39,99 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.