Hirdetés

WiFi szolgáltatás a Szigeten és a Budapest Plázson



|

Hirdetés


A Sziget Fesztiválon az Internet sátorban és annak 15 méteres körzetében ingyenes WiFi zónát hoznak létre, amelyhez bárki, bármennyi ideig csatlakozhat. A WiFi zónában a WLAN modullal rendelkező mobil számítógépekkel (laptopokkal, kéziszámítógépekkel) vezetékes összeköttetés nélkül kapcsolódhatunk a világhálóra és tölthetjük le email-jeinket. A WiFi zónát, amely a rendezvény teljes ideje alatt elérhető lesz, az LCP Systems alakítja ki.




Az LCP Systems szakembereinek jelenléte biztosítja a szolgáltatás folyamatosságát. Az Internet-sátrat az Informatikai és Hírközlési Minisztérium, a sávszélességet a Datanet szolgáltatja. A Budapest Plázs rendezvényen pedig nem csak a WiFi zóna kialakítása újdonság, hanem az Internet sátor megvalósítása is. Augusztus 8-tól az Újpesti rakpart 300 méteres szakaszán a WLAN modullal rendelkező mobil számítógépekkel bárki ingyen, vezeték nélkül csatlakozhat az Internethez a WiFi Zona kijelölt területén belül, tahát nem csak a sátorban, hanem annak környékén is netezhetünk.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.