Hirdetés

Wii - a leggyorsabb 25 millió



|

Két éve kevesen bíztak a Wii sikerében, mára csúcsokat dönt.

Hirdetés

A Nintendo méltán lehet büszke magára: új konzoljai mindkét piacot vezetik, mind az asztali, mind a kézi játék-gépek eladásainak élén Nintendo termékek állnak, s bár a számokat lehet sokféleképpen magyarázni egy tény - számszerüleg manapság Nintendo gyártmányú konzolból adnak el a legtöbbet.

20080508wii.jpg

A Wii, amely sikerében kevesen hittek, megjelenését követő 76. héten elérte a 25 milliomodik eladott példányt. Ez önmagában is dícséretes, azonban ezzel együtt új csúcsnak is lehetünk tanúi. Ugyanis a videójátékok történetében nincs olyan konzol, amely ilyen rövid idő alatt elérte volna a 25 millió eladott példányt. Összehasonlításképp összegyűjtöttük néhány ismertebb konzol-eladási mutatóit ugyanerre az időszakra, tehát a megjelenést követő 76 hétre vetítve.

a hír további része és a számok >>>

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.