Hirdetés

Windows 8-ra vált a brit rendőrség



|

Panasonic tableteket kapnak a brit rendőrautók.

Hirdetés

A brit Hertfordshire Constabulary rendőrautóit kicsit modernebb eszközökké varázsolják, ennek keretében egészen pontosan Windows 8-as tabletekkel szerelik fel őket. A szóban forgó Vauxhall Astrákba egy-egy Panasonic Toughpad FZ-G1-es tablet kerül. A beruházás egyébként tesztnek tekinthető, ugyanis ha beválik a windowsos táblagép, akkor az egész rendőrség ilyet kap. 

Hirdetés

A Windows 8-as tablet mellé pluszban egy 8,4 hüvelykes érintőképernyő is kerül a járőrautókba. Ezeket a KME fejlesztette, és a webalapú rendszerekhez való állandó hozzáférés miatt döntöttek a beszerelésük mellett. 

A Microsoft számára ez meglehetősen kedvező beruházásnak, frissítésnek tekinthető. Elvégre nem örültek a Delta-pilóták, hogy iPad helyett Surface tableteket kapnak, és a Windows 8 sem hozta azt a sikert, amit a redmondiak szerettek volna. Amennyiben a rendőrség is Windows 8-at kap, talán ők is rájönnek, hogy a visszafogott népszerűsége ellenére egy remek operációs rendszerrel dolgoznak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.