Hirdetés

Windows-alapú telefon



|

Hirdetés

A készüléket az Orange októbertől értékesíti saját hálózatán, míg az AT&T az USA-beli értékesítést a negyedik negyedév folyamán kezdi el.

A Motorola MPx200 a harmadik Orange telefon, amely a Microsoft telefon szoftverét használja. Tavaly októberben jött ki az Orange az SPV-vel, az első világszerte kapható Windows Powered Smartphone modellel, melyet az idén frissített. Az SPV-t a tajvani HTC gyártja. Az Orange együtt dolgozott a Motorolával a telefon saját igényeihez történő alakításán. Az SPV-hez hasonlóan ez is az Orange emblémáját viseli, orange-os a felhasználói felülete, és olyan szolgáltatásokat kínál, mint az Orange Backup, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó az Orange hálózatán tárolja adatait, ha készülékével valami gondja volna.

A 48x89x27 mm nagyságú MPx200-al szörfölni lehet az interneten, hozzáférni e-mailhez, szinkronizálni a PC-vel. A készülékben SD kártya is található, benne 16 megabájtos kártyával (de kapható akár 2 gigabájtos is), külső hangszórók MP3 és WMA állományok hallgatáshoz. A Windows Media Player segítségével video anyagok is lejátszhatók. A készülékhez külön kamera is csatlakoztatható. A készüléket a negyedik negyedévtől Hongkongban is értékesítik, és folynak a tárgyalások más európai és ázsiai szolgáltatókkal is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.