Hirdetés

Windows-játékok az E3 vásáron



|

Hirdetés

Az új „Games for Windows” stand a Windows platform meghatározó játékait mutatta be. Ezzel a lépéssel Microsoft lett az első vállalat, amely két standdal is jelen volt a Los Angeles Convention Center déli csarnokában.

„Azzal, hogy egy helyszínre koncentráljuk mindezt a sok nagyszerű játékot, azonnal érezhetővé válik, hogy milyen izgalmas dolgok történhetnek Windows alapokon” – mondta Dean Lester a Microsoft Windows grafikus és játéktechnológiákért felelős igazgatója. „Ezek a játékok csak a töredékét szemléltetik annak a hihetetlen mennyiségű újdonságnak, amivel a fejlesztők hozzájárulnak a Windows platformhoz – a platformhoz, amely nagyszerű, valósághű élményeket nyújt.”

Richard Garriott, a szerepjátékok egyik atyja, is megjelent a Games for Windows standon, hogy autogrammal lássa el legújabb játéka, a „Lineage II” emléktárgyait.




A vásáron a Microsoft bemutatta továbbá Microsoft XNA nevű, közelmúltban bejelentett szoftverfejlesztési platformját is. „A játékfejlesztők néhány héttel ezelőtti konferenciáján megígértük, hogy az XNA új élmények lehetőségét nyitja meg a játékosok előtt” – nyilatkozta J. Allard, a Microsoft alelnöke, az XNA vezető tervezője. „Az E3 keretében egy népszerű játékon mutatjuk be, hogy milyen érdekes kezdeti eredményeket sikerült elérnünk, előre jelezve ezzel azokat a forradalmi változásokat, amelyek feltételeit az XNA az elkövetkező években meg fogja teremteni.”

A Microsoft bemutatta továbbá a Windows XP Game Advisor nevű webes eszközt is, amely több mint 150 kiváló Windows-játékot ajánl az érdeklődőknek, műfaj és korcsoport szerint.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.