Hirdetés

Windows Media Player 10



|

Hirdetés

A kényelmesebb használat érdekében pár beállítással is megismerkedhetünk, és az internetes rádiókat kedvelők szintén megtalálhatják eddig megszokott, kedvenc csatornáikat!




A Windows Media Player nagy múltra tekinthet vissza, hiszen jóformán egykorú a digitális videó és hang PC-n való megjelenésével. A multimédia fejlődése főleg a Windows 95 kiadásának idején indult robbanásszerű fejlődésnek, amit a Microsoftnak is követnie, támogatnia kellett, s ez a Media Player újabb és újabb verzióiban öltött testet. A hetes nagy mérföldkőnek számított a lejátszó történetében: külseje teljesen megújult, és számos új szolgáltatással bővült. Legérdekesebb újdonságai között említhető a Windows Media formátumba való mentés lehetősége vagy a zenei lemezek készítése.

A teljes cikk Windows Media Player 10 - Tízen innen és túl címmel a 2004. decemberi számunkban olvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.