Hirdetés

WinDVD Platinum 5



|

Hirdetés

Úgy tunik, manapság divat lett egy szoftverbol többféle változatot kiadni. A WinDVD-t fejleszto InterVideo sem akart kilógni a sorból, így Platinum és Gold kiadásokban jelenteti meg népszeru lejátszóját - az "arany" változat a kisebb tudású, így olcsóbb.
Az új verzió a korábbiaknál jobb minoséget ígéro továbbfejlesztett képmegjelenítési és hanglejátszási metódust használ, miközben megtartotta mindazon régi funkcióit, amelyek elismerté tették (például DivX-támogatás, a virtuális Dolby hangszórók, videoeffektusok alkalmazása stb). Érdekes nóvumok egész sorát vonultatja fel. Kellemes meglepetés például az Intel Hyper-Threading technológiájának támogatása. Az InterVideo azt ígéri, az új P4-es gépeken filmnézés közben más feladatokat is elvégezhetünk, anélkül hogy ez befolyásolná, megakasztaná a lejátszást.




Hasonlóan meglepo a Movie Encyclopedia, a programmal érkezo hatalmas filmadatbázis. A DVD sorozatszáma alapján információt kaphatunk a filmrol, a szereplokrol és a készítokrol, illetve ismeretlen film esetén mi magunk bovíthetjük a hiányzó adatokkal a listát.
A továbbfejlesztett többszintu képlopóval kedvenc jeleneteinkbol könnyedén menthetünk JPG vagy BMP formátumú képeket, Windows-háttérképet készíthetünk, vagy akár nyomtathatunk is. A képek e-mailben is továbbíthatók.
A Progressive De-interlacing funkció rossz minoségu felvételeinket próbálja különbözo algoritmusokkal korrigálni, élvezhetobbé tenni. Szintén új lehetoség a filmnézés közben beállított könyvjelzok elmentése és visszatöltése, valamint a lejátszási listák készítése.
Két érdekes kiegészíto csomagot is kínál az InterVideo: az Audio Booster Pack tovább javítja a térbeli hangzást, míg a Centrino Pack az Intel új technológiájára épülo noteszgépeknél hosszabb lejátszási idot és takarékos elemhasználatot ígér.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.