Hirdetés

Winkler János a T-Mobile Magyarország új vezérigazgatója



|

Hirdetés

Winkler János tisztsége a T-Mobile Magyarország beolvadásának cégbírósági bejegyzését követően átalakul, így a Magyar Telekom Mobil Szolgáltatások Üzletágának vezetője, a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese lesz. A T-Mobile Magyarország megüresedett vezérigazgatói pozíciójának betöltésére - nemzetközi fejvadászcég bevonásával folytatott keresési folyamat eredményeként - Winkler Jánost javasolta a T-Mobile Magyarország Igazgatóságának Javadalmazási Bizottsága (tagjai: Straub Elek, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója, Dr. Pásztory Tamás, a Magyar Telekom emberi erőforrás és jogi vezérigazgató-helyettese, valamint Michael Günther, a T-Mobile International igazgatósági tagja).
A T-Mobile Magyarország Igazgatósága a mai napon elfogadta a Javadalmazási Bizottság javaslatát, és Winkler Jánost, a T-Mobile Magyarország jelenlegi vezérigazgató-helyettesét nevezte ki a T-Mobile Magyarország vezérigazgatójává. Winkler János tisztsége a T-Mobile Magyarország beolvadásának cégbírósági bejegyzését követően átalakul, így a Magyar Telekom Mobil Szolgáltatások Üzletágának vezetője, a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese lesz. Straub Elek, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója, a T-Mobile Magyarország Igazgatóságának elnöke a döntéssel kapcsolatosan elmondta: "Az Igazgatóság döntése egyben a T-Mobile munkatársai, vezetői, valamint az általuk végzett munka és az elért kiváló eredmények elismerése is. A 2006-os év egyik legfontosabb feladata a Magyar Telekom és a T-Mobile egyesülése. A mostani döntés azt is jelenti, hogy a Magyar Telekom Csoport mobilüzletágát olyan vezető irányítja az integráció után, aki pontosan ismeri és képviselni is tudja azokat az értékeket, amelyek segítségével a T-Mobile Magyarország a hazai mobilpiac vezető pozícióját vívta ki. Biztosak lehetünk abban, hogy Winkler János vezetésével 2006-ban a Mobil Szolgáltatások Üzletág tovább tudja fokozni tavaly nyújtott remek teljesítményét, és az integráció révén növelni tudjuk ügyfeleink elégedettségét, illetve biztosítani tudjuk a Magyar Telekom Csoport további növekedését."
Winkler János (52) a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen közgazdász végzettséget, 2000-ben a Purdue University-n (USA) MBA-diplomát szerzett. Pályáját üzletkötőként kezdte a Nikex Külkereskedelmi Vállalatnál, majd 1986-1991 között Pekingben, a Magyar Köztársaság Kereskedelmi Kirendeltségén dolgozott, először mint kereskedelmi titkár, majd tanácsoshelyettes. 1992-től a Westel Rádiótelefon Kft.-nél országos értékesítési menedzser, később marketing igazgatóhelyettes, majd 1994-től vezérigazgató-helyettes. 1996 februárjától a T-Mobile Magyarország (korábban Westel Mobil Rt.) marketing és értékesítési vezérigazgató-helyettese. Kiemelkedő szerepe volt a 2004. évi Westel/ T-Mobile név- és márkaváltásban, továbbá nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Westel, illetve a T-Mobile Magyarország sikeresen elérte és megtartotta a hazai mobilpiac vezető pozícióját.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.