Hirdetés

Wireless szkennelés és továbbítás a Visioneer-től



|

Nem kell, hogy a közelünkben számítógép legyen, nélküle is szkennelhetünk.

Hirdetés

A Visioneer bemutatta legújabb lapolvasóját, mely igen jófajta okosságokra képes, hiszen szkennelhetünk vele fotókat, dokumentumokat, meg úgy egyáltalán bármit, és mindezt számítógép nélkül. Mindemellett a beszkennelt képeket könnyedén továbbíthatjuk drót nélküli kapcsolattal a gépünkre, notebook-unkra, vagy táblagépünkre, esetleg okostelefonunkra. Mindez a gyártó Mobility Air nevű szkennerével, és ezzel együtt a 4 GB Eye-Fi Connect X2 kártyával lehetséges, mely nagyban növeli a szabadságérzetünket.

A Mobility Air 300 dpi-ben, közvetlenül SD kártyára végzi a dolgát, de ha úgy kívánjuk, akkor USB-n keresztül mobil eszközökre is menthetjük a digitalizált állományokat. Mindezek mellett egyetlen nekifutással 300 oldalnyi anyagot dolgozhatunk be, színes PDF-ben, fekete-fehér PDF-ben, vagy színes JPG-ben. Az újratölthető akkumulátorral ellátott szkenner ára 199.99 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.