Hirdetés

Wolfenstein 5k egy kattintásnyira



|

A klasszikus játék új verziója a neten játszható, ingyen

Hirdetés

png" class="left"> Miközben számítógépeink lassan egy gigabájt körüli átlagos memóriával rendelkeznek, akadnak, akiknek a sok kevés. A számítógépes versengések népszerű formája egy adott témát – többnyire grafikus demót – minél kisebb méretben megoldani. A scene partyk sztárjai általában kézzel optimalizált bináris csodákat alkotnak, ezzel szemben a most született alkotás script, azaz – elméletben – sokkal szellősebb, emiatt nagyobb helyet foglaló program. Ehhez képest a Wolfenstein 5k köszöni szépen, 5120 bájtban jól elvan, csak egy megfelelő webböngésző kell a futtatásához.

Csodát azért nem várjunk; ekkora helyen színes karakterek már nem fértek el, de vannak labirintusban lelőhető ellenségek, fogyó-csökkenő életerő és pontszám, azaz minden, ami egy klasszikus saját nézetű lövöldözős játékhoz kell.

Bata László






Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.