Hirdetés

Wozniak még mindig inkább laptopozik



|

Woz Tim Cook véleménye ellenére kitart a laptop mellett.

Hirdetés

Tim Cook sok érdekes dolgot mondott mostanában: az Apple vezére szerint az iPhone mellé a legtöbb embernek tökéletesen elég egy iPad Pro, és miközben a Macre fényes jövő vár, addig a PC-k kora lejárt, nincs többé szükség rájuk. Emellett hibrid eszközökben sem gondolkoznak. 

Hirdetés

A jelek szerint az Apple társalapítóját, Steve Wozniaket nem sikerült teljesen meggyőznie

Wozniak a legutóbbi megjelenésekor arról beszélt, ő még mindig inkább laptopos fickó maradt, és számára egy táblagép képességei korlátozottak. 

Sokak szerint Tim Cook sem gondolja komolyan, hogy a PC halott, csupán szeretne minél nagyobb népszerűséget generálni az iPad Pro és a MacBook számára. 

Woz egyébként arról is beszélt, hogy néha elfelejti felvenni az Apple Watch okosóráját, de aztán rájön, hogy tulajdonképpen nem is hiányzott neki. Ennek ellenére örül, hogy folyamatosan fejlődik a viselhető eszköz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.