Hirdetés

WWW Konferencia



|

Az IDG gondozásában jelentkezik a nemzetközi WWW konferencia.

Hirdetés

A 10-14-ig tartó konferencia célja, hogy felgyorsítsa a webtechnológia kutatási és fejlesztési folyamatait, amelyet az egyetemek és a vállalatok végeznek, továbbá - a technikai kérdések újraértékelése mellett - remek alkalmat nyújt a világháló társadalomban betöltött szerepének megvitatásához. A rendezvény regisztrációs határideje 2005. április 30; a "korai madaraknak" pedig 2005. március 31.

A konferenciának a Makuhari Messe fog helyszínt biztosítani (hivatalos nevén: Nippon Convention Center). A legközelebb eső repülőtér a Narita Airport (New Tokyo International Airport), ahonnan limuzinnal vagy busszal körülbelül 40 perc alatt juthatnak el a látogatók a kiállítási központhoz. A megközelítés részletei (többek között a buszok menetrendje - nemsokára felkerül a rendezvény hivatalos oldalára.

A környező hotelek már szeretettel várják a vendégek bejelentkezését. A konferencia helyszíne összeköttetésben áll a New Ohtani Makuhari és a Makuhari Prince hotelokkal, de egyéb szállóhelyek is találhatók, jó megközelítéssel.

Kapcsolat:
WWW2005 Management Office
IDG Japan Inc. Exposition & Convention business Unit
E-mail:www2005@idg.co.jp

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.