Hirdetés

Xbox: drága vagy olcsó?



|

Hirdetés

A hír az egyike azoknak a bejelentéseknek, amelyekkel bevezetik a jövő héten Los Angelesben kezdődő E3 kiállítást, amely a játékipar legnagyobb rendezvénye. A Microsoft, amely számos új audio és video szolgáltatást indít el a kiállításon az Xbox Live szolgáltatáson belül, közölte, hogy ősztől az észak-amerikai előfizetők választhatják az éves előfizetés helyett a havidíjas szolgáltatást 5,99 dollárért. Az előfizetés megújítása 49,99 dollár lesz, viszont a Starter Kit, amelyben benne van az éves előfizetés, a mikrofonos fejhallgató és néhány alapjáték, 20 dollárral drágább lesz. Ősztől várhatóan „széles körben” bevezetnek egy kéthónapos ingyenes próbaszolgáltatást is, és valószínűleg önállóan is forgalomba hoz egy 30 dolláros mikrofonos fejhallgatót is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.