Hirdetés

Xi3 ChromiumPC - más, mint amit megszoktunk



|

Moduláris felépítés, harmonikus kinézet, elenyésző étvágy. Ez röviden leírva az Xi3.

Hirdetés

Ön is szeret haladni a korral? Akkor bizonyára kedvelni fogja ezt a remek kis masinát, mely az asztali számítógépek közül a világon elsőként fogja alkalmazni a Google Chrome nevű operációs rendszerét. A ház kinézete merőben elüt az eddig megszokottól, de ettől függetlenül mégis követi a hagyományos, szögletes jelleget, melyet a króm csillogású felület tesz még egyedibbé.

 

 

Az egyedülálló Xi3 Computer Architecture szabadalomnak köszönhetően a gép egyrészt kellően kisméretű, másrészt a működéséhez mindössze 20 watt energiát fogyaszt, annak ellenére, hogy odabent egy dupla magos egység teszi a dolgát, és nem csak a Chrome operációs rendszerrel, hanem bármely másikkal is.

Jason A. Sullivan, az Xi3 Corp. elnök-vezérigazgatója így fogalmaz: "Az Xi3 úgy készült, hogy támogasson bármely x86 alapú operációs rendszert, legyen az Windows, Linux, Unix, vagy egyéb nyílt forráskódú oprendszer. Mivel egy ideje már dolgozunk a moduláris számítógépekkel, ezért túl vagyunk néhány munkán, beszélgetésen és promóción, ezen tapasztalatok birtokában pedig úgy érezzük, hogy a piac készen áll a cloud-base működésű operációs rendszerekre, mint amilyen a Google által ajánlott is. Amennyiben a ChromiumPC-t választják, nem kell problémázni más operációs rendszerek futtatásán, hiszen nem bonyolultabb azt feltelepíteni, mint kicserélni bármelyik moduláris egységet."

Az Xi3 gépek, mint amilyen a ChromiumPC is, alumínium vázzal büszkélkedhetnek, melyeken belül három kicsi, és összekapcsolt modul lapul, névszerint a processzoré, az elsődleges I/O, illetve a másodlagos I/O melyek cseréje rendkívül egyszerű.

Kezdetben a ChromiumPC-ket egy-, vagy kétmagos, 64 bites, x86 alapú processzorokkal lehet megvásárolni, többféle színben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.